• ,

Пасти.Мій вибір.

Добрий день, як і казала, сьогодні пишу ще про три пасти із серії «SPLAT»: «Зелений чай», «Актив», «Біокальцій». І хоча може здатися дивним, але недоцільним такий ретельний опис пасти. «Нащо вона це робить?» — скажете ви. Але я вважаю, що паста – дуже важлива частина нашого світу брекетів. Все життя ми чистимо зуби однією пастою, яку звикли купувати і рідко змінюємо звичку, та іноді завдяки рекламі можемо спокуситися на дешевий, неякісний товар, а іноді й на дорогий і також неякісний.
Тому я хочу розказати чому я вибрала цю марку, і не для реклами, а задля того аби ви теж могли подумати, наскільки ваш вибір є корисним для ваших зубів.
Моя паста не містить фтору, хлоргексидину, триклозану – небезпечних хімічних речовин. Також вона містить меншу кількість ПАР – Поверхнево Активних Речовин, які містять усі пасти. А ваша? Перевірте! У складі ПАР вказані, як SLS, але якщо ви не знайдете складу або ще з якихось причин не зможете дізнатися, то просто згадайте, наскільки сильно піниться ваша паста під час чищення?
Якщо сильно, то вона містить забагато ПАР. Про шкоду Фтору и Поверхнево Активних Речовин напишу згодом.
Тепер про самі різновиди паст:
1. «Biocalcium» або «Біокальцій» — моя найулюбленіша, не занадто сильна на смак, приємна. Ремінералізує емаль завдяки видобутій з шкаралупи яйця речовині, забезпечує профілактику захворювання ясен, що мені теж необхідно, безпечно полірує та відбілює зуби.
2. «Active» або «Актив» — паста, на відміну від усіх інших білих, коричнево-чорного кольору, нею переважно користується мама. Актив забезпечує здорові ясна і комплексний догляд за порожниною рота. Екстракти трав забезпечують надійну профілактику захворювань ясен. Вітаміни А і Е піклуються про здоров’я м’яких ткинин ротової порожнини, як антиоксиданти. Паста безпечно полірує і відбілює.
Я вважаю, що необхідно іноді змінювати пасти, тобто не користуватись весь час одним підвидом, а навпаки, пробувати нові і нові, підшукуючи ту, що найбільше підходить. До того ж це урізноманітнює процес догляду за зубами. Звісно, не можна одразу купити десятки паст і насолоджуватись ними адже це, по-перше, недешево, а, по-друге, зовсім не дієво. Тож поки в нас є шість паст, що корисні для зубів і ясен. Згодом я буду розповідати про наші нові надбання, бо час не стоїть на місці, прогрес відбувається і «Splat» створює нові пасти.
  • +1

  • 0

Комментариев нет

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.