• ,

Недосказане. Зуби вирівнюються!

Добрий вечір!
Я так була стурбована своїми яснами, що забула вам розповісти про те, як мені приклеювали брекет.
Але тепер вже минув тиждень і з яснами все гаразд, ця історія пішла в небуття, а брекети все ж мене турбують.
В принципі приклеїли мені брекет вдало, а не як минулого разу. Так сталося тому, що змінювали дугу. Тобто з брекетів зняли резинки, видалили залишок клею з зуба, я почистила зуби (завжди беру з собою щітку аби почистити брекети без лігатур ), потім мені встановили цей же брекет і нову дугу; надягли і резинки. Я обрала блакитні. І дарма я переживала з приводу того, що один зуб відхилився (як за один день відхилився, так за один день знову встав у дугу) — і я не перебільшую! )
Я, звісно, цьому зраділа. Тим паче мене вже декілька днів не турбували ясна і навіть почервоніння зійшли!
Я навіть зараз дозволяю собі рідше чистити зуби і рідше полоскати ротову порожнину.
Кажу, що мене декілька днів не турбували ясна і нічого не турбувало. Та так було тільки пару днів. (Я не беру до уваги неприємності з подразненням щоки, бо іноді дуга вислизала, та це пусте).
Потім почали боліти зуби і трохи зовсім кровити ясна. Відчуття були суперечливі: з одного боку, біль — це неприємно, це всі розуміють. З іншого боку, я бачу зміни в розміщенні нижнього ряду зубів. А саме нижній ряд проблемний, і я думаю, що кровить із ясен тому, що зуби рухаються. І дійсно, звіривши фотографії (які я робила щойно мені поставили брекети і сьогодення ) — я побачила результат!
Якось зберусь і викладу фот0) А поки буду тихо радіти, бо прогес на обличчя. А точніше — на зуби))))
  • 0

  • 0

Комментариев нет

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.