• ,

Встановлення МОЇХ брекетів (нарешті!!!)

Отак, походивши на прийоми до ортодонта з сестрою, наслухавшись лякливих слів про втрату зубів, я вирішила: ставити, і швидко! 8 грудня (це понеділок був) зайшла у стоматологію, а мені адміністратор: «В ортодонта запис тільки на наступний тиждень.» Думаю: блін, можу й передумати до того. Та хай буде, як буде. Кажу: «Лікар мене знає, я вже приходила на огляд, тепер маю зліпки робити.»

Виходжу звідти. Чапаю в Екомаркет. І тут телефон: «Стоматологія «Дента-Д»! Лікар сказав, що зможе Вас завтра прийняти!» Ото несподіванка) Завтра, отже завтра. В мене ейфорія навіть якась виникла)

У вівторок зуби «начистила» і бігом в стоматологію. Адміністратор вже: «Здрастуйте, дівчата! Лікар чекає.» Всілась на крісло, і ота фігня зелена ментолова знову в роті, навкруги рота, щось на шию попадало (наче повернулась у дитинство; добре, що студентів не було). Швидко так все зробилось, ще й вологою серветкою стоматолог все повитирав (сервіс!!!), щоб не сиділа перед ним Фіоною)))

Питає: «Ставити після Нового року будемо? Щоб красивою зустіти?» Я йому: «Та ні, давайте до нього.» А про себе думаю: таку красу неземну споганити важко))) Він: «Добре, в четвер чекаю.» Як, за два дні вже???

P.S. ото все весело, звичайно. Тепер думаю, а чому рентген він не сказав зробити? Чи це правильно?
  • 0

  • 0

Комментариев нет

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.