• ,

Встановлення моїх брекетів. Продовження передмови.

Вдома ми привчились робити смузі. Брали фрукти (сестрі, в основному, подобається суміш банан+ківі), розбивали їх у блендері  з невеликою кількістю яблучного соку, щоб вийшло напіврідке пюре, яке можна навіть пити. Пересипали готову страву у збережену баночку від готового дитячого пюре, та разом з пластиковою ложкою (що йшла у комплекті до пюре) вона брала це в універ і там їла. До речі, за перший тиждень вона скинула два кіло.

Довго, звичайно, на такій дієті вона протриматись не могла (любить солодке), тому почала купувати м'які еклери в місцевій кулінарії та «запихатися» ними після навчання. Один кілограм наїла за тиждень. Тут вже я зрозуміла, що не так в неї і болять ті зуби. В цілому, вона повернулась до звичної їжі через два тижні. І кілограми повернулись також))

Тепер трішки щодо її зубних успіхів. В неї була невеличка проблема з передніми різцями: вони стояли під кутом одне до одного. Ортодонт взагалі рекомендував капи, але їй були потрібні саме брекети: це модно, і, до речі, вона мріяла схуднути, наслухавшись своєї подруги (у подружки її справді дуже складна ортодонтична ситуація, в неї постійно болять зуби, вона реально мало їсть через біль і дуже сильно схудла).

Тож, через місяць зуби сеструні стали реально рівними (місяць!!!). Коли ортодонт побачив її наступний раз, сказав, що відтепер вони носить брекети тільки для краси.

 
  • 0

  • 0

1 комментарий

Nata
  • Nata
  • 0
Повезло ж їй, якщо бркети стали тільки для краси)))
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.