• ,

Одвічне питання

Все що в житті не трапляється, то все на краще!
Такою фразою я втішаю себе в будь-якому випадку. Хоча, чому втішаю? Все ж дійсно не так вже і погано. Взяти хоча б той момент, коли я мала обрати, які саме брекети ставити. Це при тому, що одна подруга носила керамічні, а інша — металеві. Тобто, поспілкуватися безпосередньо з носієм я могла і так, і так, відповідно, дізнатися потрібну інформацію, порівняти отримані результати тощо.
Навіть якби в мене була можливість поставити керамічні брекети, я маю на увазі, фінансова можливість, адже вони трішки дорожчі, то всеодно б не поставила. Перевагою керамічних брекетів є тільки те, що вони не такі помітні. Тобто, тільки естетика. Щодо практичного боку, ну ні! Це явно не той випадок.
Я розумію, що лігатури та ланцюжки фарбуються в будь-якому випадку, враховуючи те, які товари ми зараз бачимо на полицях крамниць та супермаркетів. До цього ж можна додати «зловживання» кавою, чаєм та цигарками, адже як би там не було, всі ці речі добряче впливають як на колір самих зубів, так і на колір матеріалу.
Проте, як на мене, ніяка естетика того не варта! Це ж не один місяць, і навіть не рік. Я змогла змиритися з наявністю самих брекетів, по суті, то було не важко, бо сама хотіла)
А от відмовитись, скажімо, від кави, це щось із рубрики фантастики. Зеленуватий ланцюжок не так помітний на металевих брекетах, як на керамічних)
До речі, про паління. Я на сто відсотків була впевнена, що якщо ти носиш брекети і палиш, то, власне, нічого від цього не буде. Моя сусідка була живим тому прикладом) Я знала це, ну точно знала! Тільки от до сьогодні не можу зрозуміти, чому сама не могла наважитись, мабуть, місяці два. Все то було б і нічого, ніби і кинула, для здоров'я добре, позбулася шкідливої звички, і все таке) Ага, як би не так) Це було щось ніби особистого виклику, типу, наважусь чи ні, зможу чи ні. Зараз вже розумію, як то було тупо, треба було і надалі продовжувати «боятись», що щось може просто відвалитися)
Все таки наважались, чим підтвердила свою стовідсоткову впевненість) Як зараз пам'ятаю, після першої цигарки одразу почала перевіряти, чи всі брекети на місці, а то ж все може бути)
Тобто, це ще раз доводить, що якщо для Вас важливо робити те, що Ви хочете, що для Вас важливо, жити звичайним життям, а не перейматися постійно чи не пофарбуються лігатури і т.д., то краще обирати металеві брекети.
Як то кажуть, класика завжди в моді. Я в першу чергу обрала металеві тільки через те, що хотіла ніби то всьому світові прокричати: «Так, нарешті я це зробила! Дивіться всі! Я вже готова до того, як ви будуте тицяти пальцями на мене!» Тобто, всеодно все видно, який сенс намагатися сховати це від оточуючих, якщо вже щось помітно, то повністю.
Проте останнього я так і не дочекалася.
Далі буде
  • 0

  • 0

1 комментарий

ano4ka
точно написано! :-)
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.