• ,

Ура, вже скоро встановлення брекетів!

:-) *yes* Отож рани після видалення усих 4-ок загоювалися швидко, і ось побувавши у свого лікаря-ортодонта, вона мене оглянула та сказала, що наступного разу брекети мої на верхню щелепу будуть готові, та чекатимуть на мене. Тобто стан задовільний для того, би починати діяти. Як я вже згадувала раніше, я вибрала самі найпростіші із існуючих брекетів, бо дія в усих одна й та сама, а мене тільки вона і цікавить. Ще я вибрала поступово ставити на верхню спочатку, потім на нижню щелепу. Були певні складнощі у фінансовому плані, то для того, щоб трохи виграти часу і було прийняте таке рішення. Але ортодонт мене заспокоїла, оскільки основна та сама складна робота саме на верхній щелепі, то якраз потім пізніше поставлені на нижню щелепу, вирівняються
Котрий раз сиділа та чекала під кабінетом, та кожен раз спостерігаю наскільки багато люду зі схожими проблемами, причому від студентів, та старших до 30 років. Мені взагалі здається, що кожного разу все більше і більше відвідувачів. І тільки уявляю наскільки ці всі випадки унікальні, та до кожного потрібен свій підхід. Звісно така кількість говорить про актуальність та розповсюдженість проблеми не тільки в Україні, як я розумію, а й в усьому світі.
А ось лікарі-ортодонти справжні майстри, які завжди на варті естетики та здоров’я зубного ряду. Я бачила приклади робот і на зліпках, і у знайомих, тому розумію, яку роботу вони виконують та скільки молоді роблять привабливішими та щасливішими. Отакі думки були у мене, доки я чекала своєї черги.
Отож ортодонт назначила дату, яку я так довго чекала. Як то кажуть, скоріше поставиш, скоріше знімиш. Я поцікавилась чи не боляче буде (багато про що читала, а про сам процес встановлення якось не довелося), ортодонт посміхнулась, та сказала, що це саме неболісне з усих процедур і процесів, які вже були та які тільки чекають на мене.
Взагалі можна було б починати хоча б сьогодні, але ж брекети ще не були готові. Чекаю, не дочекаюся цього моменту, а то мені вже набридло чекати. Мені ж потрібно все й одразу, така моя натура. *good*
  • 0

  • 0

1 комментарий

ano4ka
дивно, що брекети спеціально "готують". мій орт наліпив брекетини, а потім трішки погнув дугу. і все. :-)
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.