• ,

які брекети носите ви?

Всім привіт! Я пропоную проговорити про матеріал для брекетів. Які брекети ви носите? Залізні, керамічні чи сапфір (прозорі).  Зважимо всі за і проти.

Особисто я, носила кераміку. Чому так вирішила? По-перше не хотіла щоб дуже звертали увагу на мене оточуючі.  Звичайно хотілось сапфір, та ціна в 6000 грн за одну щелепу, мене лякала. Та кераміка не дуже поступається і тому пала на мій вибір. По-друге мені здавалось що тільки підліткам одягають залізо.

Залізні брекети виглядають не дуже естетично, та вони найшвидше дають результат, міцніші – витримують більше навантаження. Вони частіше виготовляються з нержавіючої сталі, іноді в комбінації з титаном, та являються найпоширенішим видом брекет – систем.

Прозорі брекети, частіше за все виготовляють із кераміки, вони являються косметичною альтернативою залізних брекетів. Зливаючись з натуральним кольором зубів, стають менш помітними. Та в них більш високий рівень тертя, та більш не стійкі ніж металеві брекети. Для лікування керамічними брекетами потрібно більше часу і видалення їх може бути болючишим.

Сапфірові брекети виготовлені з монокристалічного сапфыра і є абсолюто прозорими. Плюси і  мінуси такі ж, як у керамічних брекетів. Та підходять для людей з незначними порушеннями прикусу.

Напишіть, які брекети носите ви?
  • 0

  • 0

Комментариев нет

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.