• ,

Як підтримати наші зубки під час носіння брекетів?

Ні для кого не секрет, що брекет-система та її кріплення — речі, що дуже негативно впливають на стан наших зубів. Тому що ускладнюється гігієна та постійне двадцятичотирьохгодинне впливання на зуби стороннього (для них) «шкідника» — слабить їх структуру та конструкцію, тож, що робити, як вітамінізувати свої зубки та організм у цілому під час носіння брекет систем — зараз ми це й розглянемо!

Авжеж будь які вітаміни, свіжі фрукти та овочі — дуже гарно сприяють окріпленню зубів та кісток, проте якщо казати про натуральну підтримку організму та наших кривих зубок то це у першу чергу риба (краще варена), капуста та морква, зелений чай, що сприяє відновленню та відбиленню емалі, ківі та тканеві фрукти.

Також само собою рекомендується не вживати солодкого, замість нього — краще використовувати солодкі фрукти, такі як виноград, ананас, яблуко, та виключити усі шкідливі солодкі напої та страви де багато кармелі, цукру, шоколаду.
Смажені страви та приготовані на мангалі — теж не дуже гарно впливають безпосередньо на травлення, а значить і на стан зубок, тому як їх здоров'я, як і усякого органу у нашій унутрішній системі — починається з шлунково-кишечного тракту, а якщо ми будем відправляти туди неякісні та шкідливі продукти, що будуть завдавати труднощів та болю нашому організму, він (як і заведено у природі) — віддячить нам тим же.

Тож пийте чисту водичку, їжте свіжі та корисні страви, любі кривозубики та брекетоносці та дуже скоро помітите величезне «дякую» від свого організму у вигляді здорових зубів, ясен, шкіри, волосся, та усього організму загалом)
  • 0

  • 0

Комментариев нет

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.