Брекети – привід для сорому чи прикраса?


Ніколи не помічали, як себе ведуть люди, в яких є щось незвичайне у зовнішності? Так, вони поділяються на дві групи: одні ігнорують, а другі занадто багато про це думають. Зауважте, друга група неоднорідна: хтось старанно прикриває свою незвичайність, а хтось відкрито хизується.

Те саме відбувається і з брекетами. Одні вважають брекети прикрасою: постійно роблять фото, акцентуючи увагу на цих маленьких штучках. А дехто настільки їх соромиться, що навіть говорить менше, аби інші не помітили брекети. Де ж шукати «золоту середину?»

Останніми роками брекети стали іншими – це вже не чудернацькі металеві системі, які показували в старих американських фільмах про підлітків. Окрім того, що з'явились естетичні їх різновиди, змінилось і ставлення до брекетів: сьогодні мати гарну усмішку, яка є своєрідним показником здоров'я, престижно, отож і брекети, які дарують цю посмішку, стали стильним аксесуаром здорового способу життя. Це перший камінчик у город тих, хто соромиться брекетів.

Багато хто з кіноакторів, високопосадовців, спортсменів змінюють свої зуби. І роблять це достатньо відкрито, бо брекети важко сховати на фото крупного плану. Як вони цього не соромляться, то чому ж це має робити хтось інший? Що ж, це другий камінчик.

Ще треба сказати, що збільшується кількість тих, хто починає вирівнювати зуби у старшому віці. Перефразовуючи відому фразу: «брекетам все возрасты покорны». Це абсолютно нормально. Усі хочуть бути красивими. Третій камінчик летить.

Тепер про інше. Будемо чесними: є ті, кому з брекетами відносно «симпатично». Але ж є і ті, кому вони зовсім «не до лиця». Що ж, із цим нічого не поробиш. Не для всіх брекети можуть стати прикрасою. Що робити? А нічого. Ну є у Вас така перчинка. І живіть з нею наступні кілька років. Красиво – робіть фото, не дуже – теж робіть. Інколи кумедні зображення навіть кращі.

Підведемо підсумок: треба сприймати брекети як щось середнє. Цього не треба соромитись, але й красуватися брекетами на кожному перехресті – погана думка. Все добре в міру.
  • 0

  • 0

5 комментариев

lenka
Мені дуже подобаються залізячки ці))) А ще більше подобаються коли йду до ортоднта на заміну резинок...от вже 4й раз говорю лікарю про різнокольорові резиночки
Nata
твої кольорові резиночки сайт прикрашають)))
ano4ka
коли мені тільки встановили брекети, ортодонт пропонував різнокольорові, але мені здалося, що на роботу йти так не дуже правильно. тож поставила просто фіолетові. а тепер в мене езинок нема взагалі. тільки лігатурки. а от сестра ходить як гірлянда))
комментарий был удален
комментарий был удален
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.