Смотритель: linelect

брекети роблять ваші губи більшими )

Я пам’ятаю, як на другий день після того, як мені поставили брекети вони почали мені терти внутрішню частину губ. Стоматолог казав, що це майже у кожного, хто носить брекети, але бачили б ви мене, ніякий віск мене не рятував! ( стоматолог має видавати вам спеціальний віск ). Когли я прийшла до бабусі в неї була дуже незвичайна реакція і перше, що вона запитала “ у мене, що силі кована губа?” і це було смішно, адже натерло воно тільки одну губу, і беручи до уваги, що від природи в мене були не маленькі губи, таке відчуття наче в мене були і справді були “силіконові” губи, як в Анджеліни Джолі. Тому якщо ти відчуваєш, що брекети тобі натирають, не відкладай і одразу бери віск. Додаю фото як виглядає віск.

Їсти понад усе )

Всі пам’ятають ті перші дні в брекетах? У багатьох моїх знайомих стояли вже ці коштовні аксесуари і всі вони скаржилися, як сильно в них болять зуби. Але тут мені пощастило, адже я мала біль, але він не був дуже сильним, це скоріше був сильний дискомфорт.
Перший день я нічого не могла їсти, всю їжу я перемелювала на бленд ері. І зі мною сталась така ситуація, яку я пам’ятаю дотепер. Це був тільки початок сезону мандарин і моя мама купила їх додому. В моїй голові почали з’являтись креативні ідеї, якби з’їсти їх, бо жувати я не могла.
Вгадайте, що я зробила? Почала дрібнити їх в бленд ері, у мене був майже кілограм “таких ” мандарин. Через брекети у мене було багато цікавих історій, з якими я хочу поділитись з Вами.
І в завершення хочу сказати, що який би біль не був на початку — він того коштував!

Мої страхи , або історія Каті Пушкарьової )

З самого дитинства я хотіла мати просто голлівудську посмішку, але всі ці жарти про Катю Пушкарьову мене приводили просто в жах. Так, це не міфи)Що ви чекали від дитини в 10 років?..
Але ось мені вісімнадцять років і я носій цієї коштовної прикраси вже рік. Я пам’ятаю свій перший день в стоматології, як я хвилювалась, як я сиділа в кріслі і в моїй голові лунали думки “чи будуть мені личити брекети?”, “ чи зможу я спокійно їсти свої улюблені справи?”, і думки у кожної молодої дівчини “а як відносяться до цього хлопці?”. Зараз я згадую і посміхаюсь, адже я вважаю, що я прийняла правильне рішення, мої зуби ідеально рівні. Раніше я соромилась посміхатись, а зараз- це моя улюблена справа і все завдяки брекетам. На протязі перших двох місяців я кожний вечір підходила до дзеркала і посміхалась, і коли я вперше побачила результат, ви не уявляєте, яка я була щаслива. Всі мінуси носіння брекетів не могли зрівнятись з плюсами. Рівні зуби, красива посмішка, найголовніше впевненість в собі!
  • ,

Як правильно чистити зуби....??

Чистити зуби я не дуже люблю чомусь, стоїш 5 хв і юзаєш зубною щіткою туди — сюди, туди — сюди…
І потім ще на чистку ходиш, і зуби всерівно жовті. Я розумію що зуби зараз піддаються дуже пошкодженню і тому заставляю себе і ранком і вечір обовязково чистити, а в обід ще і полоскати після вживання їжі обовязково. Але зуби дальше не ухті… може не так чищу. Прохання до усіх, хто знає якісь рекомендації поділіться ???!!!
  • ,

Проходження корекції! Як у вас ?

У кожного напевно порізному корекція проходить. *unknw* Від милої бесіди які результати були за тиждень, до нових побажань і нових різноманітних дуг і дротиків на зубах. У мене особисто дуга на брекетах. Лікар кожного разу її скидає, але ніколи не дає можливості прополоскати зуби- я собі тільки уявити можу скільки там всього зависає десь у щілинках. Чи хоча б своїм апаратом могли прочистити трішки між брекетами. Мені цікаво чи це тільки так моя лікарка  - швиденько зняла, покрутила туди сюди і назад вчіпила, чи у всіх так?  В більшості я втомилась з брекетами, постійна чистка, полоскання, а про біль і не зручності це взагалі окрема тема. У мене ще досі дирки не зійшлись, а пройшло уже більше півтора року як вирвали зуби. Тож після кожної корекції як у перший раз- не стерпний біль з брекетами. Комусь пожалітись і почути фразу «то знімай»… нічого уже не хочеться. Чесно в таких ситуаціях хочеться щоб вислухали, і просто порадили триматись… і це нагадує про те, для чого веду блог про брекети… *boredom*
  • ,

Відпочинок і брекетоносці!

Поїхала я відпочивати! У нас компанія велика відносно поїхала, і дівчинка є теж з брекетами. Давно так не говорила багато з людиною про брекети, це не просто діалог що ти розказуєш — а був монолог, у кого як все проходить. Чим більше часу проходить з брекетами тим більш цікаво як у кого період носіння! Відвідували ми нічний клуб, і МС Діджей був з брекетами, не чекали стільки емоцій від нього коли побачив що я з брекетами теж *music* Проблем з брекетами не було, якщо з Вами зубна щітка і паста — все гуд :-D А у вас багато друзів чи знайомих з брекетами?
  • ,

Давно так не боліло..

Час дуже швидко летить, тільки вроді не давно була консультація, тепер уже знову пролетів місяць. Зубки помаленько сходяться, закриваються одні щілини відкриваються інші. А як у ВАс проходить лікування? *boredom* Зуби як завжди дуже сильно стиснули, в перший день від боля на стіни лізтись хотіло, добре що є Німесил9a2acb079a46d97b829e9a98c7d9faf3. Мені наприклда тільки цей порошок допомагає, знімає зубну біль і все що від неї йде. Не знаю як у вас, у мене після консультації зуби дуже болять на другий день, голова страшно, та вся голова страшно болить, темперетура в більшості випадків є, так що Німесил найкращий порятунок. Давно я не вживала тільки сирочки в день  і домашній творог  :-D але коли дико болить іншого виходу немає   *unknw*  А як у Вас після корекції??   :-) Що у вас новенького? 
  • ,

Все хорошо!

Мои брекеты это золото :-)!!! Я переживала, но все проходит спокойно. Не ожидала такого *unknw*. Возможно с помощью блогов была готова ко всему, к отклеиванию брекета, до боли… что пить в таких случаях за что очень благодарна *heart*. Я счастлива что все проходит без курьезов *kiss*
  • ,

Перший день з брекетами)

Сьогодні, 19 серпня 2015 року, мої зубки відчули, що таке брекети! Поставили мені тільки на верхні зуби за 30-40 хв. Майже безболісно. На форумах читала та на ютубі дивилась ролики про те, що після встановлення болять зуби, але ніби все спокійно… Звикаю. Їм нормально, незважаючи на всі побоювання :-) :-)