РАЗОМ НАС БАГАТО, НАС НЕ ПОДОЛАТИ!

Привіт, друзі! Чи ви помічали, як нас, брекетоносців, багато? Вже давно минули ті часи, коли, за статистикою, лише одна дитина з тисячі носила брекети! Забулись часи, в які з дитини насміхалися або дражнили.

Тепер набагато частіше я зустрічаю людей в брекетах. А також я бачу багатьох, кому би не завадили брекети, і вони планують їх встановлювати або збирають на це кошти. Серед моїх знайомих вже з десятка два-три-чотири людей, що носять брекети. Як прекрасно, як чудово, що брекети входять у моду, перестають бути чимось новітнім, незвичним, принижуючим, соромливим.

Раніше, коли я тільки побоювалась брекетів і навіть не думала, що носитиму їх, я читала, що людям варто перестати соромитись брекет-систем. «Це – престижно, витрачати кошти на догляд за тілом; займатися вдосконаленням зовнішності – це правильно». Та дійсно, якщо у вас є гроші на брекети, це означає, що ви заможна людина, яка може собі це дозволити. Якщо вам важко було знайти кошти на лікування брекетами, ви всеодно молодець, бо зуміли знайти засоби аби досягнути мети. Приблизно так вважають в Америці. Там навіть модно при найменшому викривленні зубів встановлювати брекети.

Я б воліла, щоб і в нас мода на брекети прогресувала. Як я вже колись казала, брекети можна вважати і красивим доповненням зовнішності, і неприємним здобутком, від якого хочеться якнайшвидше позбутися. Це вже з якої сторони подивитись. Ви можете цінувати можливість носити брекети, а можете їх ненавидіти. Та набагато легше, коли ти приймаєш те, з чим доводиться миритися. Тому я раджу вам дивитись з цього боку на брекети: «Це невеличкі (залізні) прикраси, що є моєю родзинкою, вони личать мені, а до того ж приносять користь моєму здоров’ю. Мені пощастило, що я в змозі дозволити собі цю красу, звісно, через два роки мені їх знімуть, а тим часом я буду насолоджуватись цим подарунком долі, а роки пролетять непомітно». Навіть, якщо ви не згодні з якимсь твердженням, повторюючи цю мантру, ви у неї повірите. І, якщо тільки починаєте носити брекети, вона вам істотно допоможе.

Не переймайтеся через свій зовнішній вигляд, слідкуйте за собою й за брекетами, а тим часом ви будете змінюватись на краще. Брекети – це досвід, радійте, що ви маєте можливість отримати його. Хай щастить)
  • 0

  • 0

Комментариев нет

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.