Блог про брекети - безболісний спосіб поділитись переживаннями

Багато вагань тебе переслідувало: треба чи не треба, металеві чи керамічні? Довелось вирішити складні питання, як-то вибір лікаря та колір аксесуарів. І нарешті – сталося: тобі встановили брекети!
Такі незвичайні відчуття: щось дряпає щоки, дивний присмак у роті, змінилися контури губ, і говориш по-іншому. Потихеньку з'являється біль. Інколи він стає таким нестерпним, що потрібні знеболюючі. А ще прокидаються сумніви: чи все вийде добре, чи достатньо кваліфікації у лікаря, чи стане той самий зуб на своє місце, чи в інших «брекетоносців» такі самі проблеми?

І як розповісти про все те, що тримаєш в собі, коли навіть зайвий раз рота відкрити важко? А всі навкруги дивуються, чому ти менше розмовляєш і рідше посміхаєшся. Та більше: ти їси тільки вдома і лише «ексклюзивні» супи-пюре, дитячі соки і молочні продукти, бо тобі просто боляче щось жувати. А ще переживаєш, що шматочки їжі десь застрягнуть, і твій вигляд (вже трішки зіпсований брекетами), стане ще більш дивакуватим.

Твої друзі та рідні мають знати, що з тобою відбувається! Особливо коли ти відчуваєш такий дискомфорт. Викласти свої думки про це в особистому блозі на сайті – слушна думка. Сидячи за комп'ютером ти можеш найбільш повно описати все, що хвилює, та вірно підібрати слова для цього, викласти фото та запитати щось в однодумців з іншого краю світу. Усі бажаючі, отримавши посилання нацей сайт, зможуть дізнатися про твій прогрес. А також, причиною чого була сьогоднішня стомленість(«півночі зуби нили, спати не давали») чи піднесений настрій («такий симпатичний молодий ортодонт»).

Блог — це ідеальний безболісний спосіб поділитися своїми переживаннями з іншими!
  • 0

  • 0

Комментариев нет

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.