Порошок чи паста?

У наш час мало хто використовує зубний порошок. Якщо ви хоть колись бачили його, то зрозумієте що у використанні він не дуже зручний.І по складу — крейда. А цей продукт — абразивна речовина яка здатна пошкодити емаль. Але є кількість людей які користуються порошком. Він з часом вдосконалився і в наш час більшість порошків складаються з корисних компонентів: білої і рожеовї глини, деяких мінералів, вулканічного туфу.
Реклама зубного порошку не така активна як у зубної пасти. І більшість людей не знають що за весь цей час від появи зубного порошку склад змінився, а головне він став більш корисним для зубної емалі.
Найбільша відмінність пасти від порошку у тому, що паста через особливості своєї структури не розпушує зубний камінь, тоді як зубні порошки чудово з цим справляються. Звичайно це стосується тільки дорогих і якісних зубних порошків, що складаються з натуральних компонентів.
Питання у тому що краще вибрати?! У зубної пасти і у зубного порошку є різноманітні переваги. В більшості вони ідентичні. Ці засоби є однаково корисними по догляду за ротовою порожниною, яснами і зубами. Найкращий варіант буде їх поєднання.
Багато стоматологів погоджуються що зубний порошок корисний. Його виористовувати потрібно але не кожен день, декілька раз в тиждень буде достатньо.
  • 0

  • 0

Комментариев нет

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.