Кому потрібні вініри ?!

Бажаючих встановити собі вініри дуже багато. Люди які не задоволені або формою, або кольором зубів. Коли мова йде тільки про колір — то це ще пів проблеми, і проблема в більшості випадків вирішується за допомогою відбілювання. Але якщо колір зубів змінений занадто сильно, або у них не красива форма  - від народження, в результаті травми або карієсу - тоді найкращим варіантом будуть вініри.

За допомогою вінірів можна:

Виправити наявність між зубами проміжків (діастема, трьома).

13a

Відновити вроджені та набуті дефекти емалі зубів. ( флюорозні плями; тетрациклінові зуби; зуби, потемнілі в результаті травми або лікування кореневих каналів старими методами). 4a

Виправити неправильну форму зуба.

10a

Виправити утворені  на зубах відколи ( скол зуба після лікування).

9a

Відновити встановлені і втративші колір старі пломби

.11a

На сьогодні  лікарі пропонують два варіанти вінірів.  Залежно від способу виготовлення і матеріалу  вони діляться на: терапевтичні з композиту і ортопедичні з кераміки. Перші виготовляються на зубах пацієнта. При цьому використовуються композитні матеріали, аналогічні тим, з яких роблять пломби. Технологія установки така: зуб обточується на потрібну товщину приблизно від 0,3 до 0,7 мм, а потім на його поверхні пошарово формується вінір, завершує процедуру шліфування та полірування. Інакше дану методику називають реставрацією зубів.
  • 0

  • 0

Комментариев нет

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.