Мій хлопець з брекетами!

Коли чуєш слово «брекети», найчастіше підсвідомість підкидує образ молодої дівчини. Дівчатка більше за хлопців переймаються своєю зовнішністю, тож, виправляють зуби вони справді частіше. Та останнім часом багато чоловіків, навіть відомих акторів та спортсменів, можна побачити із «залізячками». Стає очевидним, що для хлопців рівняння «я + брекети = привабливість?» є не менш важливим.

Добре, якщо хлопець стійко переносить труднощі, не зациклюється на незручностях, що викликані носінням брекетів, продовжує так само посміхатись, як і раніше. Та не всі люди однакові. Якщо ваша друга половинка стає на шлях «брекетоносіння», вам доведеться привчитися до нового стилю життя, навчитися підтримувати його у незвичайних ситуаціях, і, можливо, самій опинитися в такому становищі.

Якщо з посмішкою все відносно непогано, виправляти зуби хлопець, в більшості випадків, буде тільки якщо він актор чи модель. Коли ж є справжні показання до встановлення, хлопці, як правило, довго приймають позитивне рішення: це можуть бути роки. Та коли зуби погано вичищаються, і ви без сліз на його «парканчик» дивитесь не можете, краще взяти справу у свої руки та підштовхнути парубка: навіть якщо ви розійдетесь, досягнутий результат буде нагадувати йому про ці стосунки з теплом.

Бувають такі випадки, коли хлопець відмовляється доносити брекети, бо його дівчині щось не подобається. Це неприпустимо! Треба вірити у хлопця і в те, що брекети йому справді допоможуть вирівняти зуби, виправити прикус, змінити профіль, покращити дикцію.

Пам'ятайте: хлопці менш схильні ділитися своїми переживаннями, їм не дуже приємно розказувати про свої невдачі та незручності. А вони бувають у всіх брекетоносців: і хлопців, і дівчат. Підтвердити, що результат справді є, зайвий раз нагадати переваги рівних зубів, зробити спільне фото для виявлення результатів – це не забере багато часу, але може зіграти дуже важливу роль.

Невеличка турбота у перші дня після заміни дуги буде справді приємною: приготоване смузі або смачний томатний суп-пюре не тільки зробить вам славу справжньої кулінарної богині, але й матиме практичну сторону – хлопцю буде не так боляче їсти, за що він обов'язково буде вдячним.

Щодо більш інтимної сторони ваших стосунків. Під час поцілунків хлопці переживають, щоб не зачепити дівчину дугою, не подряпати брекетами, щоб випадково не відпала лігатура. Тому наявність брекетів додає більше ніжності та уваги до партнера. Варто цим користатися!

Усі зміни, що відбуваються з вашим хлопцем, зачіпають і вас. Тож, поява брекетів відобразиться якимось чином не тільки на стосунках. А якщо брекети з'являться і у вас, це буде найцікавішим варіантом підтримки коханого.
  • 0

  • 0

Комментариев нет

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.