• ,

Повторення.

Все повтоюється.
Знаєте, кажуть, що наше життя — це сукупність пов'язаних подій, що повторюється через певний проміжок часу.
Отак і в мене. Я не дарма філософствую. Нещодавно помітила, що один брекет відвалився. І це було б нічого, якби не розуміння того, що один й той самий брекет відпадає від одного и того ж зуба вже втретє за проміжок у два місяці!
Звісно, я майже не здивувалася, коли помітила, що він бовтається на дузі. Мене більше — можна сказати — вразило. Дивно, я начебто не помітила, коли саме він відпав. І я навіть не порушувала правил!
Але в дечому все ж таки щастить. Брекет протримався майже місяць. З цього випливає, що місяць майже скінчився, а отже — вже в вівторок наступна корекція! І його знову встановлять на місце.
І ще один повтор. Таке собі дежавю. Пам'ятаєте, я писала про зубний камінь? Так от, тепер мені знову здалось, що він у мене є… Та здалось чи не здалось, можливо, він-таки у мене є.
Але я провела корисний дослід-експеримент на виявлення зубного каменю, я його описувала у тій статті про камінь. Якось у пошуках засобу від болю в горлі, знайшла в шафці розчин люголя. Тоді я ним скористувалась за призначенням. А в день, коли в мене була підозра на камінь, я змочила розчином ватний диск і протерла перші нижні зуби — саме та ділянка мене турбувала. І результат! Щось таки зафарбувалось, що б то не було.
Та тепер я думаю — '' Може, це був звичайний зубний наліт, який не вичищається? ''. Не хочеться насправді думати про камінь. Та, може, я спитаю у свого ортодонта у вівторок. Так, це гарна ідея. Обов'язково попрошу її поглянути на мої зуби. Адже це дуже важливо для мене. Ця недуга обійдеться без моїх зубів. Що ж, буду сподіватися на краще. Як зможу, напишу про результати ортодонтичної перевірки. А ви теж будьте уважні й виявляйте проблему вчасно))
  • 0

  • 0

Комментариев нет

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.