• ,

Моя колекція паст

Добрий день, хочеться сьогодні продовжити тему чистоти зубів і методів очищення. Важливою частиною процесу вирівнювання зубів є правильне підтримання гігієни і ретельний догляд за брекетами. В свою чергу, не останню роль відіграє звичайна зубна паста, якою брекетоносці чистять зуби щонайменше – двічі на день.
Мабуть, в кожного з вас є улюблена паста, з улюбленим смаком або запахом. В дитинстві я, зізнаюсь, любила пасту «Дракоша». Пам’ятаєте там були всілякі смаки і фруктові аромати? Та, вирісши, я змінювала пасти, доки не зупинилась на одному якісному варіанті.
Завершивши наші пошуки, я і мама вже декілька років купуємо пасту, що не рекламується і не є такою відомою, але це не означає, що вона найгірша, я б навіть сказала, що навпаки – вона краща. «SplatProfessional» досить незвичайна. Вона не містить фтору, натомість вміщує кальцій, який корисніший для зубів. Та я не буду зациклюватись на описі загальних властивостей. Справа в тому, що за час користування цією пастою в мене набралась вже пристойна колекція паст. Та, звісно, їх у мене не так багато, як в магазинах. Бо, здається, що «Splat» створила близько двадцяти різновидів продукції. Або й більше.
Тож хочу поділитися моїми надбаннями:
1.Паста «Maximum», «Максимум» — максимальна свіжість подиху і дбайливе відбілювання емалі. Зараз користуюся цією пастою часто, бо вона корисна для емалі, проникає в пошкоджені ділянки, робить її більш гладкою, зменшує чутливість зубів. Цинк блокує розвиток бактерій, що викликають неприємний запах з рота, має в’яжучу й протизапальну дії, полірує емаль.
2. Паста «White Plus», «Відбілювання плюс» — безпечне відбілювання та захист. Цій пасті надає перевагу моя мама. Калій зменшує підвищену чутливість зубів, сполуки натрію розчиняють зубний наліт.
3. Паста «Ultracomplex», «Ультракомплекс» — комплексний догляд і відбілювання чутливих зубів. Гідроксиапатит укріплює і ремінералізує емаль, калій зменшує чутливість зубів, ефірне масло ромашки здійснює протизапальний ефект і заспокійливо діє на ясна, полірує емаль до блиску.
Також залишилось описати ще три пасти: «Актив», «Біокальцій», «Зелений чай» та думаю, що зроблю це згодом. Також напишу про фторовані пасти – корисну й шкідливу дію.
також викладу фото, якщо вдасться, бо сьогодні чомусь не hushed виходить
  • +1

  • 0

Комментариев нет

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.