• ,

Доглядаємо правильно! Зробіть зуби щасливими

Ось що ще я хотіла вам сказати щодо посмішок – дехто, як іноді я не хоче або не може посміхнутись на людях, наприклад якщо є вірогідність, що частинка твого перекусу застрягла десь у брекет-системі.
Я хотіла б поділитися з вами корисною і доцільною інформацією з приводу того, як мені радять доглядати за зубами і ротовою порожниною. Тому, що всі ми знаємо, що догляд за брекетами потребує надзвичайної уваги.
Я поділила всю «систему» на декілька етапів:
1. Спочатку чистимо зуби з фторовмістною пастою (вона краще відбілює) звичайною зубною щіткою вздовж осі брекетів для видалення залишків їжі з самих брекетів. Важливо!!! Щітка повинна бути середньої жорсткості і мати м’яку, округлену на кінцях, форму.
2. Потім спеціальною щіткою-йоржиком для брекетів очищуємо поверхню емалі, що прилягає до брекет-системи, проміжки між зубами.
Важливо!!! Чистьте проміжки обережно аби не поранити ясна, та ретельно, щоби не пропустити рештки їжі.
3. Обов’язково користуватися ополіскувачем для ротової порожнини, тож не нехтуйте цією порадою.
Важливо!!! Процедуру такої чистки виконувати двічі на день, не рахуючи тих разів, коли ви просто прочищаєте рот після прийому їжі.
Щодо чищення – все, але не забувайте вчасно приходити до свого ортодонта, бо важливо аби лікар контролював процес вирівнювання зубів.
Успіхів вам!
Чистьте зубки і нехай вони будуть білі, красиві і в усіх значеннях довершенні.
  • +1

  • 0

Комментариев нет

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.