• ,

Перш ніж йти до ортодонта


Встановлення брекетів, або встановлення ортодонтичної пластини, як в нашому випадку, це доволі серйозний крок, який вимагає від носія або батьків такого ж відношення. Зараз, через майже два місяці після того як нашому сину встановили ортодонтичну пластину, я бачу яка відповідальність лягає на нас.

Але сьогодні не про це, сьогодні хочу сказати кілька слів про перші кроки, а саме: як потрібно готуватись до відвідування ортодонта. На мою думку найважливішими є перші два візити, саме на них необхідно задати та отримати відповідь на максимальну кількість запитань.

Звісно, тримати все в голові дуже важко, можу сперечатись з ким завгодно, що від хвилювання ви забудете відразу половину того що хотіли раніше запитати. Тому щоб цього уникнути — готуйтесь до візиту.

Що я маю на увазі. Перш за все, підготуйте листок паперу, ручку, а ще краще — блокнот, який повинен лежати у вас на видному місці. Як тільки у вас виникло питання по ортодонтичній пластині чи брекетам, відразу записуйте його до блокноту. Навіть якщо питання вам здається дивним, всеодно його варто записати. Якщо запитання виникло не вдома, а наприклад на работі, запишіть його на листок та заховайте його в кишеню, щоб не загубити. Вдома це питання перепишіть до блокноту.

Починати записувати питання необхідно заздалегідь, як мінімум за кілька днів до дати візиту. Записуйте всі запитання — запитання які виникли у вас, у чоловіка/дружини, якщо встановлюєте пластину/брекети для дитини — питання від неї теж занотовуйте. Навіть якщо запитання вам здається дивним, всеодно запишіть його, можливо воно якраз таки важливе.

Ну і звісно, не забудьте взяти з собою цей список запитань на перший візит до лікаря.
  • 0

  • 0

Комментариев нет

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.