Резинки і стиль

Привіт, колись я писала, що на першому встановленні вирішила не ризикувати з кольорами резинок і обрала сірі, під колір брекетів. З такими резинками було зручно носити брекет-систему, але один мінус – вони робили брекети ще помітнішими. Ми встановили металеві брекети, бо вони міцніші і дешевші, але я була б не проти керамічних, адже вони не такі помітні.
Але після того, як я змінила свою думку стосовно брекетів (завдяки своїй знайомій, читайте нижче), я вирішила спробувати щось новесеньке. І на наступній корекції вибрала блакитні резинки – поки що вони мої фаворити. Через місяць обрала зелені, під колір очей і в Новорічному настрої, себто зелені ялинки всюди. Скоро хочу спробувати білі резинки зверху і зелені знизу, як сніжок на ялинці. А потім одягнути резинки кольорів жовто-блакитного стягу.
Насправді в мене багато знайомих із брекетами, і зараз вони стрічаються частіше і частіше, адже за статистикою лише 40% людей мають рівні зуби.
А за моєю статистикою виходить, що із десятка знайомих і друзів лише один обирає яскраві резинки. Решта робить резинки непомітними, ніби стидається і їх, і брекетів.
Хочу закликати вас експериментувати, адже тепер брекети – ваша родзинка і ви можете прикрашати їх будь-як.
Гарного дня вам!
snowflake
  • +2

  • 0

Комментариев нет

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.