• ,

Я не знаю що робити...

Почали боліти на нижній щелепі зуби, думала щіткою зачіпила. Але коли добре придивитись — замітила що зуби два передніх нижніх видно крізь ясна… У мене був шок, консультація в пятницю… я не знаю чого чекати. Я розумію брекети тиск на зуби, зрушення, але втратити зуби я не хочу… scream
  • 0

  • 0

4 комментария

linelect
В мене аналогічна проблема, була. І я без брекетів. Як казала стоматолог, яка робила чистку — це через не правильне чищення зубів щіткою. Вона показала як правильно і ця проблема пройшла.
Коли була проблема — ясна і зуби в мене стали чутливими. Вся пробелма в тому, що від неправильних і частих рухів щіткою ми якби «згортаємо ясна з зубів», тим самим появляється біль і чутливість зубів. Треба трохи акуратніше зуби чистити і змінити рухи.
Nata
у мене нижні маленькі, і як видно брекет займає майже всю площу зуба, просто страшно що десь погано прочишаю і щоб не утворився карієс, і можливо перебільшила з чищенням… weary
Liza94
Не переживай, живу з такими зубами після носіння брекетів і все добре, не випадають.
Це виправиться, як почнеш носити трейнер і все.
А стосовно чищення зубів, то це яка в кого щелепа від природи. В мене вона маленька, а зуби великі, тому для мене це нормально-генетика. Їм все тверде і все добре.
Менше страждай психосоматикою і все буде просто супер. Це золоте правило.
Nata
можливо і так) час покаже)
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.