Смотритель: linelect
  • ,

Новий мешканець сайта :-)

Всім привіт! Мене звати Аня.

Як і Наталя, я вирішила у 25 (чудовий вік!) зробити величкий крок до своєї мрії – вирівняти зуби.

Якщо чесно, оточуючі завжди казали, що з моїми зубами все ОК. Але… мені ж видніше! До того ж «нет предела совершенству»)))

Взагалі-то я велика боягузка) про те, як я дійшла до встановлення брекетів, окрема мова)

Точний свій діагноз не скажу, простими словами: верхні різці вийшли вперед, на верхній щелепі трішки зміщений ряд вліво, проблема з прикусом: верхні пруть поперед нижніх. Отак.

Встановили мені брекети 11 грудня минулого року, вже місяць минув) трішки вивчивши інформацію про брекети і зваживши свої матеріальні можливості, вирішили зупинитись на металевих. Чому кажу «вирішили»? Справа в тому, що за місяць до мене брекети встановили моїй молодшій сестрі. Так що ми сім'я «зубастиків»)))

Вже звикла до них. Наче другі зуби))

Отож, буду рада ділитися цікавинками з іншими «брекетоносцями»!
  • ,

Усмішка - недорогий спосіб виглядати краще.

d95bd7a37b505e24dd3f6dedbbe570de
«Усмішка — недорогий спосіб виглядати краще. Чарльз Горді „  — інтригуючий вислів! :-) Не дорогий спосіб це коли у тебе ряд зубів рівний від природи. цілісність зубів від природи, коли у тебе генетично від батьків, від дідусів і бабусь передалось усе ідеально.  Але є такі винятки як ми “брекетоносці».  Нам  красива посмішка надається важко і дорого.  На днях співробітниця поділилась що поставила своїй дитині, якій 12 років, брекети-метал на нижню і верхню челюсть, так вартість їх була 22000 грн, вона орієнутвалась щоб було поближче до її роботи.  Я розумію що все імпортний товар для виготовлення брекетів, робота, і це задовлення не з дешевих… але і дорого!  В майбутньому звичайно будеш посміхатись на всю н-ну кількість  зубів яка у тебе залишилась після всіх процедур, і можливо тоді цей вислів буде доречний :-)

 

 
  • ,

Третій дім (після роботи) стоматологічна клініка "Ортолайф". Київ



У Києві дуже багато варіантів де проходити ортодонтичне лікування. Чому я обрала саме клініку «Ортолайф»? —  через акцію яка тоді була.  Дві челюсті були вартістю  7200 грн. Для Києва це досить добре. Консультація завжди оцінювалась в 100 грн, один раз в місяць, якщо була заміна дуг (це почалось уже після року носіння брекетів) — 250 грн. Я працюю, тому мені ще було добре те,  що клініка працює до 19.00, щоб не на великий термін потрібно було відпрошуватись, але записуватись потрібно за місяць наперед. За день до консультації завжди телефонували, попереджували про візит. Інколи приходилось чекати свого прийому, попередній клієнт ще затримався, але думаю це у всіх таке буває. Клініка в загальному не погана, тільки жаль що не чарівники, щоб прискорити результат :-)

www.ortholife.com.ua/ru/ortodontiya

 
  • ,

Емоційно здаюсь.....

IMG_20150112_134229
Як це боляче!!! Ранком не те що плакати хочеться але і кричати! Не подобаються мені брекети, важко мені з ними, не можу уже і фізично і морально. Зуб болить через ясна, все пече коли чищу зуби, ще о ці відбитки… так зараз поставила віск і краше, але день уже не в кращому настрої. Чесно не розумію тих кому подобаються брекети, і жаліють чи скучають коли знімають. Це точно не буде про мене!
  • ,

Один з багатьох днів!

Як важко просинатись кожного ранку з болем… Ти ще толком очі не відкрив а відчуваєш як в ротовій порожнині сухо. І страшно зразу говорити, брекети з великою любовю залишають сліди на губі (з внутрішньої сторони) на щоках ( з внутрішньої сторони) Вода ранковий рятівник!!!
Їда це другий важкий етап… жуєш дуже повільно, а інколи просто провтокуєш якщо можливо(тільки ще б не дістати хвороб желудка...)
Наступний етап чищення зубів… нова паста Paradontax, під час чищення все пече. Воно так не приємно, боляче, що чистити не охота ще більше… я розумію що коли пече- лікує… Але це жахіття!!! Ще рік… як перетерпіти…
  • ,

Зубна паста Кемфор для використання при ортодонтичних конструкціях!

8a4e27e7bb33815a489948ada90021cd

Усіх цікавить завжди питання «яку зубну пасту використовувати під час носіння брекетів»! Шукала про зубні пасти, які краще використовувати, з фтором без фтору...і так дальше по списку інгридієнтів у зубній пасті!) Знайшла зубну пасту виготовлену для тих хто носить брекет — системи.
Зубна паста Кемфор «Ортодонтія» використовується при носінні брекетів та ортодонтичних конструкцій.
Паста допомагає підтримувати гігієну у важкодоступних для чищення місцях, зокрема, під елементами знімних і незнімних ортодонтичних конструкцій.
Зубна паста ефективно очищує міжзубні проміжки порожнини рота та підвищує ефективність гігієни порожнини рота, в тому числі при носінні брекет-систем та інших ортодонтичних конструкцій.
Паста Кемфор «Ортодонція» захищає від подразнень і загоює м'які тканини порожнини рота(що є немало важливо, особливо для мене) а також ремінералізує зубну емаль, захищаючи зуби від руйнування.
Паста справляє антимікробну дію.Я сама особисто не пробувала, користую на даний момент Paradontax, через проблеми з яснами.
У кого яка зубна паста?)

Чищення зубів ниткою при носінні брекетів: омани

  • ,

Брекети незмінний аксесуар у 2015 !!

Усіх з Новим 2015 роком!!!)
У мене все без змін, брекети, пластинка — на незмінних місцях)
Досі хвилює те що у мене немає відчуття — що стягуються верхні зуби, як завжди після консультацій. Був біль але він був через те що під час чистки пластинки дуже зачіпались 6-ті зуби. Зараз святкування, я дома, пошукаю уже після 11.01.2015 про пружину, але не довіра до неї залишилась. Можна запитати лікаря-ортодонта, але до неї відповідна не довіра))) От такі то справи)

  • ,

Перший день після консультації...

Зуби ниють, тут нічого дивного нема, особливо задній ряд, жувати не можливо (P.S. а на роботі сьогодні корпоратив то особо і не посмакуєш їжею). Передні на диво — тишина,

в попередні рази вони були в зоні дискомфорту. Щось підозріла ця пружинка для стягування, переживаю щоб не було зараз так що за місяць не просунеться зуб, і не закриватиметься щілинка…