• ,

Навіки молодий!

Чи ставили Ви колись себе на чиєсь місце? Так би мовити, чи уявляли себе в «чиїйсь шкурі»?
Я маю на увазі, а що було до того, по той бік барикад?
Для мене, наприклад, до певного віку це було якоюсь загадковою містичністю, в реальному житті я брекетів не бачила років до 12-13, а тому все, що я про це знала, це ті незрозумілі дуги та чудернацькі констукції, мабуть ще з вісімдесятих років двадцятого сторіччя, все з тих же добре нами знаних американських комедій)
Коли я була класі в сьомому, тобто саме ті 12-13 років, моїй двоюрідній сестрі поставили арматурку. Я була здивована, адже не помічала ніяких суттєвих недоліків, які треба було б вкрай необхідно виправляти. Однак, те, що я їх не помічала, звісно ж не свідчить про те, що їх не було, на превеликий жаль моєї сестри.
І на превеликий мій жаль, я так і не дізналася тоді якоїсь цікавої інформації про всю цю справу, адже стосунки наші тоді були ну такі собі, ніякі. Вже пізніше, я дізналася, що перші три дні після того, як їй встановили еквіпмент, вона взагалі не могла нічого їсти, тільки пила щось через трубочку і плакала увесь час :-(
Я ніяк не могла второпати, який то мав бути біль, щоб так побиватися і не могти нічого їсти. Як вже відомо, через рочків п'ять я дізналася, як то воно буває)
Вступивши в універ, я почала помічати, як же багато людей користуються цією чудодійною установкою. Пам'ятаю, з якою цікавістю дивилася брекетоносців) Тим паче два представники яких виявилися моїми подругами в недалекому майбутному, а значить, я могла зблизька роздивитися все, розпитати, щоправда, помацати, то вже було б занадто)
Тобто, зібравши всі частинки моїх «зустрічей» з брекетами, можна припустити, що то було ніби то якісь знаки, які вказували що та остаточна зустріч просто неминуча)
А втім, я можу думати собі, все що я захожу, так само як і кожен з нас.
Вже зараз я намагаюся пригадувати, як було спочатку, а як було до того, як я сама ставилась до брекетоносців, ще не будучи ним, і навіть не маючи жодної надії, адже все завжди впиралося в аргумент #немаєкоштів. Крапка. І все тут.
До речі, сьогодні гарна цифра — 858. Якщо приблизно прикинути, то вже можна було трьох дітей народити :-D
От сьогодні я порахувала, скільки подруг вийшло заміж і народили дітей за той період, поки я ношу брекети. Не багато, та й не мало, але їх я налічила аж чотири. Останніми вихідними четверта. Я би сказала, що для статистики сересдньостатистичного, прошу за тавтологію, брекетоносця, то дійсно якось забагато. Так, і навіть, якщо друзів багато.
Не знати, що буде далі. Ми можемо тільки згадувати, як було, або уявляти себе вже в іншій соціальній ролі.
І знову я прийшла до думки, що треба цінувати те, що маєш, і не заздрити. Всесвіт піклується про нас і кожний має свій шлях. І якщо мій шлях носіння брекетів не два роки, то я вже це зрозуміла :-D
Далі буде
  • 0

  • 0

1 комментарий

Nata
Не я одна постійно замучую себе а щоб було б якби не носила я брекети :-)
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.