Давайте підтримувати одне одного, брекетоносці

Саме так, адже це — не важко, коли бачиш брекетоносця на вулиці, зовсім просто посміхнутися йому, побажати доброго дня, адже тобі близькі ті ж самі речі, що й цій людині.
Цей світ — дуже жорстка річь і кожен з нас майже щодня зтикається з проявами цієї жорстокості, вихід з цього тільки один — стати добрішими и уважнішими одне до одного. я пам'ятаю свої відчуття при зустрічі з брекетоносцями, при спільних посмішках та купі спільних тем, з одного боку людина — може бути тобі зовсім лівою та незнайомою, але брекети — той аспект, що робить вас майже сімєю. Ви годинами можете розмовлять про тупі речі пов'язані з носінням заліза і це зближує.
Впевнений, завдяки брекетам багато хто — знайшов своє кохання, багато людей знайшли друга на все життя саме завдяки брекетам, хтось навіть найшов своє покликання або захопився стоматологією, що потім повело його по життю, тож дивитися на всі ці речі треба виключно позитивно та з розумінням того, що кожної миті коли щось міняється, з Вами відбувається щось прекрасне.

Будьте впевнені, якщо ви почнете змінювати світ з себе (як нам рекомендують пращури), та допомогати людям у яких ті самі проблеми що й у вас, то у момент коли Вам буде необхідна допомога (будемо сподіваися, що це завжди буде незначна психологічна потреба) — у Вас буде не одна широка спина на яку можна покластися.

Будьте добріші та уважніші, щасти Вам)
  • 0

  • 0

1 комментарий

Nata
Ти правий) у нас спільна тема - брекети ))) тема яка нас зближує!!!
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.