Привіт всім!)У мене проблема!)

Привіт всім!)У мене проблема!)Буквально місяць як ношу брекети і звичайно слідкую за чистотою рота.Чищу після кожного прийому їжі і після цього ополіскую, використовую Лістерин без спірту. Почала помічати, що тепер абсолютно не відчуваю смаку солі, але це ще пів біди)))Навколо кутиків рота тепер присутні червоні плями і лущиться шкіра.(Вибачте за такі подробиці) Раніше такого ніколи не було, а самі розумієте виглядає це не естетично :( Можливо хтось з таким стикався і знає як з цим боротися? Креми звичайно заспокоюють шкіру але це не проходить…
  • 0

  • 0

8 комментариев

Nata
Привіт ) у мене таке було теж, причину я сама не вияснила. Замітила тільки що ці плями появлялись і суха шкіра була після походу до лікаря, вона коли знімає лігатури на задніх зубах дуже натирає своїм тим інструментом. Я за весь час знайшла вихід, зразу ж вечір мажу дитячим кремом, інколи допомагає інколи ні...шкірі швидше за все потрібно привикнути і час, у мене зараз вроді не так уже проявляются плями і лущення :-)
Anastasia
дуже дякую) Зараз якраз використовую дитячий крем)
Nata
немає за що) розкажеш що з того всього правда...
linelect
Мабуть ваша ротова порожнина пока привикає до нового предмету)
breket.in.ua
Ми запитали у нашого знайомого ортодонта, ось яка була відповідь: "Можна спробувати змінити ополіксувач ... Сухість в кутку рота може бути спричинена недостатнім промиванням водою після чищення зубів ( залишається трошечки ополіскувача чи паста ) або можлива така реакція на складник якогось з компонентів засобів гігієни , сама брекет система не впливає на зміну смакових рецепторів. Але найкраще це все таки порадитись із своїм лікарем :-)
Anastasia
дуже вдячна :-)
Anastasia
Зараз я вже виявила проблему)У всьому винна зубна паста :-( Була для мене занадто сильна (з ментолом) і тому подразнювала шкіру навкруги рота. А користувалась я Aquafresh ultimate Моїм рідним які теж нею користувались вона чудово підійшла)
Nata
ну добре, що немає алергії на брекети :-D
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.